KATIS

Strokovni delavci v vzgoji in izobraževanju najdete moja izobraževanja v katalogu KATIS, kjer se nanje tudi prijavite. Izbirate lahko med programi v trajanju 8 ur, 16 ur ali 24 ur.

Če boste kliknili na katerega od spodnjih programov, boste izvedeli več o njegovi vsebini, izvedbi in ceni.

Vsi Katis programi potekajo online. Občasno razpišem za strokovne delavce v VIZ tudi kako delavnico, ki je ni v Katisu in poteka v živo. Take delavnice so označene kot “Druga strokovna izobraževanja s področja VIZ”. Na spodnjem seznamu boste tako našli programe, ki se razlikujejo glede izvedbe:

E-tečaji

E-tečaj je e-izobraževanje, ki ga opravite sami v spletni učilnici s pomočjo videov in drugih gradiv. Učite se v času po lastni izbiri in v lastnem tempu znotraj določenega časovnega okvirja.

E-tečaje si lahko ogledate tudi v Spletni akademiji. Tam boste našli tudi take, ki jih ni v Katisu, lahko pa vam za opravljen e-tečaj izdam potrdilo. V kolikor e-tečaj plačate kar v Spletni akademiji, dobite dostop takoj po opravljenem plačilu. Če pa ga kupite v spletni trgovini, vam dostop dodelim v roku 1-2 dni. Če bi želeli plačati izobraževanje preko bančnega nakazila, mi pišite na info@saskaklemencic.com (potrebovala bom vaš domač naslov, da vam bom lahko pripravila račun).

Veselim se druženja z vami. Saška

Prijava na izobraževanje

V kolikor se ne morete prijaviti v Katisu ali bi se želeli prijaviti na izobraževanje, ki ga ni v Katisu, izpolnite spodnjo prijavnico.


    S prijavo se obvežete, da boste izobraževanje plačali, razen v kolikor se pravočasno odjavite (velja datum odjave v Katisu).

    Če bi radi naročili izvedbo programa za kolektiv, prosim, pošljite povpraševanje na info@saskaklemencic.com.