Coaching za podjetnice

Podjetnicam, vodjem, umetnicam, raziskovalkam, strokovnjakinjam, coachinjam in drugim svetovalkam, ki imate dragocena znanja, storitve in produkte, pa jih ne znate dobro prodati, pomagam, da definirate sebe in svojo unikatno vrednost, in potem v skladu s svojim poslanstvom ustvarite posel po svoji meri.

S svojo avtentičnostjo boste pritegnile prave stranke, ki bodo takoj prepoznale vašo vrednost in bodo pripravljene zanjo tudi plačati, brez da bi morali vsiljivo prodajati, se prekomerno izpostavljati ali preživeti ves svoj prosti čas na socialnih omrežjih. Ko definiraš svojo unikatno vrednost in postaviš strategijo branda, ustvariš svoj unikaten brand, ki je brez konkurence. Z vsakim svojim korakom puščaš svoj pečat.

Prenesite svojo brezplačno izdajo e-priročnika 4 PASTI V KATERE SE UJAMEMO, KO DVOMIMO VASE

Od naše miselnosti je odvisno, ali bomo v življenju in poslu nazadovali ali napredovali. Vas zanima, koliko vas vaša miselnost podpira pri doseganju vaših najbolj drznih ciljev?

PRENESITE

Tvoj uspeh se začne s tvojo miselnostjo. Bolj jasno kot imaš definirano sebe, lažje zgradiš stabilen posel. Marsikdo sanjari o tem, kaj bi rad ustvaril. A če te pri tem ne podpira pozitivna samopodoba, če nimaš definirane svoje preteklosti, da te napaja z močjo, če nimaš miselnosti rasti za premagovanje izzivov in moči, da bi svoje cilje v praksi udejanjala, potem bo tvoja pot precej naporna in dolga. 

Spoznajmo se

Če želite, da se pobliže spoznamo in ugotovimo, kaj lahko skupaj storimo za vaš napredek in rast, kliknite spodnji gumb in rezervirajte sestanek z mano. Lahko se dogovorimo za virtualni čaj (kave ne pijem) ali pa ga spijemo kar pri vas.

Rezerviraj pogovor

Za razvoj avtentičnega branda so pomembne 3 faze, ki se ciklično ponavljajo. Tako skozi proces dela vedno znova in vedno bolj natančno definiraš sebe, svojo vizijo in pot do nje. Rasteš skupaj s svojim brandom.

Dejstvo je, da nobene izmed teh faz ne moreš zaobiti. Tvoj posel se ne začne pri marketinški in prodajni strategiji, tako kot se tvoj brand ne začne pri logu in barvni paleti.

Najprej je potrebno definirati sebe in svojo vizijo. Na tem temelju pa lahko gradiš učinkovite strategije marketinga, prodaje, komunikacije, organizacije itd. in pobiraš sadove svojega dela.

V kateri fazi si ti? Katera faza potrebuje trenutno največ pozornosti?

Če bi rada, da skupaj pogledava, kje si in kam bi rada prišla, kako bi premagala morebitne ovire na poti, si rezerviraj termin za brezplačen strateški pogovor. Naredili bova analizo tvoje situacije in zarisali zemljevid tvoje najkrajše poti do cilja.

Kako ti lahko pomagam pri gradnji tvojega unikatnega branda?

Pomagam ti zgraditi vsako fazo posebej oz. sočasno (stvari se prepletajo). Določene teme lahko predelaš sama s pomočjo e-tečajev. Coaching pa je bolj intenziven proces, v katerem se 1 : 1 posvetiva tebi in tvojemu poslu.

Na uvodnem razgovoru definirava cilje, ki si jih bova prizadevali doseči in na katere se bova fokusirali.

Skozi coaching seanse pa:

 • Premagujeva tvoje miselne in čustvene blokade
 • Razvijava tvoje ideje, vizijo, projekte, produkte in storitve
 • Postavljava strategije uspeha in razvijava tvoje veščine na področju zaupanja vase, gradnje pozitivne samopodobe, organizacije dela, marketinga in prodaje, komunikacije s strankami, pripave e-tečajev itd.
 • Predelujeva tvoje nepredelane izkušnje iz preteklosti, ki te še danes ovirajo pri poslu.
 • Rešujeva tvoje aktualne izzive.

V času med seansami delaš naloge oz. korake proti zastavljenim ciljem. Tako, da so rezultati najinega 3-mesečnega sodelovanja na dveh nivojih

Notranji

 • Sprememba miselnosti
 • Čustveno opolnomočenje
 • Več jasnosti, odločnosti in fokusa
 • Boljši stik s seboj in samozavedanje, lažje sprejemanje odločitev, ki so skladne s teboj
 • Boljša samopodoba in zaupanje vase
 • Miselna strukturiranost in jasnost

Zunanji

 • Večja proaktivnost, učinkovitost in produktivnost (= več strank in prodaje)
 • Strateška organizacija dela (v krajšem času, z manj energije do boljših rezultatov)
 • Lažja komunikacija s strankami
 • Unikatni produkti
 • Postavljena strategija branda
 • Večja prepoznavnost branda

Če še zmeraj nisi sigurna, ali je coaching z mano prava stvar zate, pa si lahko prebereš O TEBI in O MENI, da vidiš, kako se ujameva, ali greš na LIFE COACHING, kjer boš preverila, ali je coaching kot tak zate.

Mnenja zadovoljnih strank

Saška te pripelje do spoznanj, novih znanj s pomočjo preverjetnih strokovnih korakov, kar ti ostane v spominu veliko dlje. Skozi coaching dobiš veliko tehnik in korakov, kako sebe postaviti na prvo mesto, kako biti samozavestnejši in kako se lotiti svojega življenja z največjo žlico in veliko energije in zagona. Priporočam vsem, ki ste se znašli pred prepreko ali se vrtite v krogu razočaranj in si želite od življenja več. Ker konji niso bili narejeni za življenje v ogradah. Saška vam pokaže, kako ste lahko svobodni, brez negativnih prepričanj...

Maja Tomšič / Direktorica pri Aeroprint d.o.o.

Niti slučajno nisem pričakoval, da bom toliko dobil skozi coaching, kot sem. Bil sem pozitivno presenečen nad izjemno hitrimi in konkretnimi rezultati. Spremembe še danes držijo. Bil je zelo intenziven proces. Poglobil sem se vase, prepoznal svoje vzorce mišljenja in vedenja. Stvari ugledaš z druge perspektive. Kar naenkrat najdeš rešitev, ki si jo prej iskal tedne ali mesece. Dobivaš podporo, orodja, da lahko apliciraš spremembe. Rezultati so takojšnji. Moja situacija se je spremenila za 180°. Bil sem namreč že na tem, da bi dal odpoved v službi, zdaj pa spet prav z veseljem hodim v službo. Nikakor nisem mogel komunicirati in sodelovati s sodelavci, ker so me stalno rušili. Zdaj mi »prodajajo« moje ideje in imamo skupne cilje. Lažje se kaj zmenimo. Spet se počutim, da smo ekipa. Coaching mi je prinesel novo gotovost in zadovoljstvo. Sam se ga bom zagotovo še poslužil.

Boštjan Guček / Vodja prodaje za tuje trge v Muralesu

Sodelovanje z mag. Saško Klemenčič je posebna izkušnja. Od nje izveš vse, kar si že od nekdaj vedel, ampak nisi vedel, da veš. Saška naredi, da ne ostane samo pri tem, da veš. Pomaga, da stopiš iz cone udobja in odkorakaš svojim ciljem naproti. Eksakten jezik in jasna sporočila, v nebo vpijoča strokovnost, ki ne dopušča polovičarstva ali samoprevare. Ni za vsakogar! Samo za tiste, ki bi res radi kaj spremenili na bolje. Hvala Saška!

Stojan Bavdek / Tribuna Kapital

Saška’s comments and feedback on activities and exercises are always very special. She has an amazing ability to describe, analyze and categorize things. And the best about it is that this is not something abstract but comes from certain tasks and immediately is related back to life. This is very useful. Reflection about experience is very much needed, because then you can use in real life as well what you learnt.

Inta Balode / Dance Critic from Latvia

Saška mi je na moji poti iskanja službe odprla oči, da sem se pričela zavedati, da vse kreiram sama in da so moji neuspehi iskanja primerne službe posledica nesamozavesti in pomanjkanje vizije. Zato sem si pripravila CV, ki je izžareval samozavest, iskala sem potencilane delodajalce z večjo vnemo in ostajala optimistična tudi ob negativnih odgovorih. Vedela sem, da prava služba prihaja, ker sem nanjo pripravljena. Tako se je nekaj mesecev resnično zgodilo to, da sem prišla na razgovor in ostala. Hvala Saška za nasvete in vzpodbudo.

Andreja Goršek / univ. dipl. inž. kemijske tehnologije

Z gospo Saško Klemenčič sva sodelovala približno 6 mesecev in v tem razmeroma kratkem obdobju sva opazila veliko spremembo na sebi. Sva veliko bolj pozitivna, sproščena na tekmovanjih in znava ceniti vsako izkušnjo, ki nama pride nasproti. Lažje obvladujeva stres. Verjameva, da če vsak dan treniraš svoj pozitiven odnos do življenja,  postaneš notranje zadovoljen, stabilen, in vse ostalo je le še logična posledica! Zelo sva hvaležna, da se je najina pot križala s Saškino in da sva v svoje življenje lahko uvedla nove tehnike in metode upravljanja s seboj!

Jurij in Jagoda Batagelj / Blackpoolska prvaka v latinskoameriških plesih

S Saškino pomočjo sva se naučila tehnik, ki so nama pomagale pri vsakodnevnih treningih, da sva bila bolj zbrana in zaradi meditacije sva imela več energije. Trenirala sva bolj intenzivno in učinkovito. V krajšem času sva naredila več. Začela sva bolj pozitivno gledati na vse, kar se nama je dogajalo. Spremembo na nama so opazili tudi drugi. Komentirali so, da sijeva in da sva videti mlajša, polna energije, lepša. Tudi počutila sva se tako. Ker sva bila res zadovoljna z rezultati, sva priporočila Saško tudi drugim plesalcem. Imeli so priložnost naučiti se tehnik, kako delovati v stresnih situacijah in kako graditi zaupanje vase glede doseganja ciljev na tekmovanjih. Spoznali so, kako graditi pozitivno naravnanost.

Andrej Škufca s plesalko Melindo / 2. mesto na svetovnem prvenstvu v latinsko ameriških plesih, v najvišji kategoriji

Spoznajmo se

Če želite, da se pobliže spoznamo in ugotovimo, kaj lahko skupaj storimo za vaš napredek in rast, kliknite spodnji gumb in rezervirajte sestanek z mano. Lahko se dogovorimo za virtualni čaj (kave ne pijem) ali pa ga spijemo kar pri vas.

Rezerviraj pogovor