Delavnice za podjetja

Prodaja

Prodajni rezultati pridejo na podlagi prave miselne naravnanosti in prodajnih veščin. Pri prodajalcih razvijamo tudi prožnost, veščine samomotivacije in vodenja sebe. Urimo jih v komunikaciji s strankami. S podjetniško naravnanostjo pa jih navajamo k temu, da vidijo in ustvarjajo prodajne priložnosti.

Prodaja

Izbirate lahko med naslednjimi delavnicami

Svetovalne veščine v prodaji

Znati prisluhniti stranki, definirati njen problem, ji predstaviti rešitev njeni situaciji primerno so veščine, ki bistveno pospešijo prodajo, hkrati pa pomagajo graditi zaupanje stranke. Na treningu v praksi preizkušamo veščine na vaših primerih.

Doseganje prodajnih ciljev

Sistem postavljanja in načrtovanja ciljev, spremljanja napredka s pomočjo samoregulacije, pomaga prodajalcem, da imajo več nadzora nad svojim prodajnim procesom in nad samim seboj. Omogoča jim konstantno izboljševanje prodajnih strategij, večjo samomotivacijo, boljši fokus in večjo prodajno naravnanost. Vse to pripomore k dvigu prodajnih rezultatov.

Prodajna naravnanost

Pomaga prodajalcem, da se opolnomičijo, se postavijo v svojo moč in fokus naravnajo na stranko. Skozi ves prodajni proces so odprti za prodajne priložnosti ali pa jih sami ustvarjajo. Prodajna naravnanost omogoča razmišljanje izven okvirjev, izven cone udobja oz. jih premakne v cono pozitivnega vznemirjenja. Prodajalcem omogoča, da držijo fokus, da optimalno izkoristijo čas, presežejo sebe in svoje rezultate. To je zmagovalna miselnost, ki ne sprejema porazov in išče vedno nove izzive. Prodajne naravnanosti se najlažje naučimo skozi daljše obdobje, vsaj 3-mesečni trening.

Prodajne tehnike

Nam omogočajo, da bolj učinkovito predstavimo svoje produkte in zaključimo prodajo, ali še kaj dodatno prodamo. So načini, kako stranke elegantno spodbudimo, da se odločijo za nakup, brez da bi bili vsiljivi. Trening poteka v obliki iger vlog, pri čemer vadimo različne tehnike.

Psihološki profil idealne stranke

S pomočjo različnih coaching orodij stopimo v empatijo s strankami in si iz različnih perspektiv ogledamo njeno situacijo. Tako razumemo njene strahove, pomisleke, omejujoča prepričanja, želje in hrepenenja. Spoznamo tudi, kako njen problem vpliva na različna področja njenega življenja. To poglobljeno razumevanje idealne stranke nam pomaga, da jo lažje nagovarjamo in opisujemo njen problem tako kot bi ga ona sama, ter da ji bolj učinkovito opišemo našo rešitev zanjo. Na delavnici naredimo toliko vaj, da imajo udeleženci tudi veliko zgodb in drugega materiala, s katerim si lahko pomagajo pri prodaji.

Miselnost rasti in paretov princip v prodaji

Omogočata udeleženem, da začnejo razmišljati bolj »na veliko« glede svojih rezultatov in da si upajo presegati sebe. Gre za trening miselnosti, kako čim hitreje do čim boljših rezultatov po najbolj enostavni poti. Trening poteka preko zastavljanja večjih izzivov kot so jih vajeni. Ob tem se učimo zaupanja vase in samomotivacije.

Spoznajmo se

Če želite, da se pobliže spoznamo in ugotovimo, kaj lahko skupaj storimo za vaš napredek in rast, kliknite spodnji gumb in rezervirajte sestanek z mano. Lahko se dogovorimo za virtualni čaj (kave ne pijem) ali pa ga spijemo kar pri vas.

Rezerviraj pogovor